Dostavljaci hrane posao

Postani Alideda partner dostavljač

Alideda spaja restorane i kupce, pomaže restoranima da prodaju hranu preko Interneta i dostavlja kupcima hranu do vrata.

Kao Alideda partner za dostavu hrane, imate priliku da zaradite novac radeći dostavu porudžbina lokalnim kupcima. Fleksibilnost ove uloge vam omogućava da kreirate sopstveni raspored, dajući vam slobodu da izaberete kada i gde želite da dostavljate. Najbolji deo je što je zarada sa Alidedom jednostavna i ne zahteva nikakvo prethodno iskustvo.

Transparentnost u poslu

Čist račun - duga ljubav! Alideda isplaćuje dostavljačima na nedeljom, dvonedeljnom ili mesečnom nivou (kako se dogovorimo). Kalkulacija se odnosi na ostvareni promet samo od prihvaćenih i isporučenih dostava.

Isplativa zarada

Da li tražite fleksibilan i isplativ način da zaradite novac? Pazi sad! Pridružite se našem timu i postanite cenjeni partner za isporuku već danas. Kod nas, što više isporučujete, više novca možete zaraditi. To je tako jednostavno! Svaki izvršena dostava stavlja novac u vaš džep. Ali to nije sve - takođe cenimo trud koji ste uložili i isplaćujemo ekstra bonuse.

Kao Alideda partner za isporuku, imate priliku da zaradite novac isporukom porudžbina lokalnim kupcima. Fleksibilnost ove uloge vam omogućava da kreirate sopstveni raspored, dajući vam slobodu da izaberete kada i gde želite da dostavljate. Najbolji deo je što je zarada sa Alidedom jednostavna i ne zahteva nikakvo prethodno iskustvo.

Šta očekujemo od dostavljača?

Potrudite se da budete u zakazano vreme u restoranu i na adresi kupca. Organizujte svoje vreme na način da hrana bude uredno dostavljena, topla i u očekivano vreme. Zadovoljni kupci će Vam ostaviti dodatni bakšiš i naručiti ponovo. Uživajte u poslu tako da Vam isti bude razonoda i zadovoljstvo.

Dostavljaci hrane posao
Dostavljaci hrane posao
Dostavljaci hrane posao

Fleksibilnost u radu

Zamislite mogućnosti! Isporukom više porudžbina i ulaganjem više truda, možete maksimalno povećati svoju zaradu. Nema potrebe da brinete o fiksnim platama ili ograničenim primanjima. Sa našom dinamičnom strukturom plaćanja, vaš naporan rad se direktno pretvara u finansijske nagrade.

Mobilna aplikacija za dostavljače

Pridružite se našem timu posvećenih partnera za dostavu i otključajte potencijal da zaradite više sa svakom isporukom. Nije potrebno prethodno iskustvo - pružamo svu obuku koja vam je potrebna da biste započeli sa korišenjem mobilne apikacije i opreme.

You have ordered successfully :)

Full-time ili dodatni posao

You have ordered successfully :)

Sopstveno ili Alidedino vozilo

You have ordered successfully :)

Sigurna zarada i dobar bakšiš

Posao dostavljaca

Prijava za dostavljače

Izaberite prevozno sredstvo: